Замовити дзвінок

+38 044 45 94 404

+38 044 45 94 404

5 порад мандрівникам: як звести до мінімуму догляд за лінзами

Літо — час відпусток, а також ідеальна пора для поїздок, турпоходів, екскурсій і подорожей, якими хочеться насолоджуватися від світанку до заходу сонця. Коли час обмежений, а вражень і здоров'я потрібно набратися по максимуму, на рахунку кожна хвилина. І догляд за лінзами — це втрата дорогоцінного часу.

 

Якщо у відпустці ви хочете повноцінно насолоджуватися відпочинком, прислухайтеся до наших порад. Вони допоможуть звести до мінімуму догляд за лінзами під час поїздки або подорожі.

 

 

Порада 1. Вибирайте одноденні лінзи

Хочете «відірватися на всю котушку», звівши догляд за лінзами до мінімуму? Розумієте, що умови подорожі не дозволять вам якісно доглядати за виробами? Якщо це так, то вам ідеально підійдуть одноденні контактні лінзи. Все, що від вас вимагається при їх використанні — це вранці надіти, а перед сном — викинути.

 

Такі лінзи — кращий вибір мандрівника. Вони не потребують догляду, не займають багато місця і мають високий рівень безпеки (на них не скупчуються патогенні мікроорганізми, білкові і ліпідні відкладення).

Порада 2. Користуйтеся дорожніми наборами

Подорожувати з дорожнім набором — одне задоволення, оскільки саме так можна тримати пінцет, контейнер з лінзами і дзеркало завжди під рукою.

 

Хочете зекономити місце в сумочці? Втомилися кожного разу шукати дзеркало або постійно кудись «пропадає» пінцет? Скористайтеся дорожнім набором і забудьте про їхні пошуки раз і назавжди.

 

 

Порада 3. Купіть багатофункціональний розчин в маленькому флаконі

Їдучи у відпустку, візьміть з собою маленький флакон розчину OPTI-FREE Express або Biotrue, обсяг якого становить всього 60 мл. Він стане для вас справжньою знахідкою в поїздці. Такий флакон маленький, компактний і не займає багато місця в дорожній сумці.

Порада 4. Використовуйте зволожуючі краплі в монодозах

Ще одна знахідка для любителів подорожувати — краплі в монодозах, наприклад, Biotrue drops 10*0,5 ml. До складу цього засобу входить гіалуронова кислота, яка зволожує лінзи, запобігає появі подразнення і дарує відчуття приголомшливого комфорту.

 

Особлива упаковка (10 міні-флаконів по 0,5 мл) дуже зручна у використанні і не займає багато місця. Ще один величезний полюс монодози — її одноразове використання, яке гарантує стерильність і безпеку під час подорожі.

 

 

Порада 5. Оцініть переваги лінз безперервного носіння

Занурюючись в відпочинок з головою, не забувайте про запобіжні заходи, пов'язані з безперервним носінням лінз. Якщо ваші МКЛ не призначені для сну, обов'язково знімайте їх на ніч. Це допоможе уникнути кисневого голодування і подальшого погіршення зору.

 

Плануєте відпочинок в режимі нон-стоп? Попросіть лікаря підібрати вам «дихаючі» контактні лінзи, в яких можна спати і/або які можна носити до 6-30 днів, не знімаючи. До таких лінз відносяться Аcuvue Оasys ( «Акувью Оазис»), PureVision ( «Пур Віжн»), Biofinity ( «Біофініті») та деякі інші.

 

 

Якщо ви хочете, щоб подорож пройшла вдало, а відпочинок був максимально комфортним і безтурботним, зверніть увагу на наші поради по догляду за лінзами. Bon Voyage!

 

 

Стаття оновлена 28.11.2018


28.11.2018