Замовити дзвінок

+38 044 45 94 404

+38 044 45 94 404

Кольорові контактні лінзи нового покоління

Кілька десятиліть тому незвичайний колір очей був в дивину. Цим користувалися модники і модниці. Вони надягали кольорові контактні лінзи, чим привертали чимало уваги до свого зовнішнього вигляду. Їх образ заворожував, а на незвичайний колір очей було неможливо надивитися.

 

Навіть незважаючи на низьку киснепроникність в багатьох країнах світу кольорові лінзи займали одну з лідируючих позицій.

 

 

Згодом ситуація кардинально змінилася, оскільки виробники активно вдосконалювали звичайні прозорі лінзи для корекції зору. Ті ставали більш зручними та комфортними, мали безпечні характеристики і захищали від ультрафіолету. У той же час розробки і поширення кольорових МКЛ відійшли на другий план. І люди почали боятися носити їх через ризик нашкодити своїм очам.

 

Однак в 2014 році американська компанія Алкон змінила правила гри.

 

Друге дихання кольорових лінз

Старі моделі кольорових контактних лінз погано пропускали повітря, а нанесений на них барвник викликав подразнення і алергічні реакції. Все це могло завдати серйозної шкоди здоров'ю очей. Тому офтальмологи не рекомендували пацієнтам носити кольорові МКЛ.

 

Однак сьогодні лікарі без побоювань радять лінзи Air Optix Colors.

 

Що ж сталося?

 

Air Optix Colors

Американській компанії Alcon вдалося змінити відношення до кольорових лінз. Це сталося в 2014 році, коли вона представила європейському і американському ринку свою інноваційну розробку. А саме — перші в світі кольорові МКЛ з високою здатністю пропускати кисень. Цими лінзами були Air Optix Colors.

 

 

Виготовлені з матеріалу нового покоління — силікон-гідрогелю — Ейр Оптікс Колорс відмінно пропускають кисень. А завдяки унікальній технології виробництва «3 в 1» вони стали безпечними в носінні і придбали здатність дарувати максимально природний відтінок очей.

 

Air Optix Colors випускаються в дев'яти колірних варіантах, що дозволяє не тільки вибрати цікавий відтінок, але і при бажанні поміняти його на новий. Лінзами можуть користуватися люди як зі світлими, так і з темними очима.

 

 

Якщо ви хочете змінити свій образ, внести в нього родзинку і зробити погляд фантастичним — кращого способу, ніж придбання кольорових лінз, вам не знайти. Спробуйте один з представлених варіантів Air Optix Colors і переконайтеся, що приголомшливо виглядати — це просто і доступно.

 

Але пам'ятайте, що перед покупкою кольорових МКЛ їх необхідно приміряти в салоні оптики. Інакше ви можете отримати зовсім не той результат, на який розраховуєте.

 

Стаття оновлена 19.11.2018


19.11.2018